Entrevista al Capicua

Seguint amb la filosofia de Cafè & Social Media, un aspecte que volem ressaltar és l’ús de les xarxes socials en petits comerços. A través de les entrevistes que anirem realitzant, podreu conèixer l’ús concret que se’n fa de les xarxes socials, l’experiència dels comerciants, l’èxit que els hi proporciona en segons quins casos…
En definitiva, aquestes entrevistes són una manera de demostrar que gràcies a la incorporació correcta el 2.0 al nostre negoci, podem arribar a obtenir un benefici addicional en forma de nous clients.
Així doncs, l’Isaac, propietari del Restaurant Capicua de Cerdanyola del Vallès, va ser el nostre primer entrevistat. L’Isaac fa temps que ha incorporat les xarxes socials al seu negoci. En l’actualitat disposa de la pàgina de Facebook, Twitter, Foursquare i bloc. La majoria d’elles les fa servir per donar a conèixer el menú diari que podem trobar al restaurant i a través de Facebook o Twitter estableix un nou canal per a l’atenció al client. De fet, durant l’entrevista ens va comentar que molts d’ells ja reserven la taula per un d’aquests dos canals.
En aquest vídeo podreu conèixer i descobrir tot el que l’Isaac ens va explicar durant el matí que el vam entrevistar.
No us el perdeu!

Scroll to Top