Fins aviat #cafesocialmediero

El desembre de 2014 va néixer Cafè i Social Media fruit de converses entre la Laia i jo mateixa, sobre la necessitat de crear un projecte de formació i consultoria per usuaris i petits empresaris, entorn el món digital i les xarxes socials. Aquest projecte va tenir una acollida molt afectiva i durant aquests dos anys i mig hem realitzat un gran nombre d’activitats.

Al gener del 2015 la Laia deixava el projecte per emprendre un projecte personal molt especial, ampliar la seva família, i jo em quedava al timó. I per mi ha arribat el moment de llençar l’àncora i sortir a nedar amb un projecte personal que tinc entre mans i que no em permet desenvolupar la tasca de Cafè com fins ara.

M’agradaria aprofitar aquesta publicació per agrair a totes les persones que s’han assegut davant meu, sigui per aconsellar-me a mi o per rebre formació per part meva, ja que m’heu fet créixer d’una forma espectacular i m’enduc un gran record d’aquesta etapa.

A la pregunta, “deixes la formació i consultoria de xarxes socials de forma definitiva?” que m’han fet últimament haig de respondre que no ho sé. De moment faig una pausa i aplicaré els coneixements en primera persona perquè el meu projecte surti a la llum. Tampoc em desconnectaré completament, la comunicació mitjançant les xarxes socials segueixen sent la meva passió i si no és aquí, em llegireu a un altre lloc.

Mil gràcies i molt #cafesocialmediero per tots/es!

Iris Roch

Scroll to Top