kfeisocialmedia-nadal 2020

Kfeisocialmedia et desitja bones festes

A Cafè i Social Media aprofitem aquesta època per fer balanç i ens proposem reptes per l’any següent. Hem de reconèixer que aquest any ha estat intens, ple d’aprenentatges, d’alts i baixos, d’incertesa i de desorientació…

Hem traslladat totes les nostres activitats al format telemàtic i les experiències que hem obtingut han estat verdaderament interessants; les famílies han estat molt agraïdes i més en un moment en el qual les pantalles han pres un paper tan important a les nostres vides.

Sempre parlem de l’ús de les noves tecnologies, de l’autoregulació, la responsabilitat i la consciència, però amb el traspàs a l’àmbit digital de la feina, la vida personal i familiar, l’escola, etc. encara amb més motiu cal aprofitar per formar-nos i saber fer una bona gestió de les plataformes digitals.

Aquest any ha estat molt complicat per a la majoria de famílies, el nostre propòsit és seguir escoltant i adaptar-nos a la situació i la demanda social.

Ara és moment per gaudir de les petites coses, aprofitar les eines tecnològiques per connectar amb les persones amb les quals no podrem compartir les festes i carregar energia per l’any vinent.

Només ens queda desitjar-te bones festes i millor entrada d’any 2021! 

Scroll to Top