Han estat mesos intensos en els quals ens hem adaptat (com hem pogut) a una situació global sobrevinguda. En poc temps ha canviat la forma de relacionar-nos, de treballar, les nostres rutines. I ara, en un tres i no res, ens hem plantat a l’estiu!

Des dels inicis de Cafè i Social Media, parlem de  la necessitat d’adaptació al paradigma digital (xarxes socials, plataformes, aplicacions, etc.). No fa gaires anys que portem internet a les nostres mans i s’ha convertit en un imprescindible.

Durant aquest confinament ens han arribat molts missatges alertant situacions de risc que es vivien a les cases. Els menors han estat més empantallats que mai i, quan ha arribat l’hora de sortir, alguns han preferit quedar-se a casa i seguir amb la vida virtual. 

Ens han arribat comentaris com “en el mundo virtual sí que tengo amigos de verdad”, que posa de palès la gran necessitat d’educació digital que hi ha. 

Ja estem preparant l’activitat formativa virtual del curs 2020-2021, tenim dues propostes que donaran inici al setembre:
Un taller virtual per a famílies, orientat a l’acompanyament dels menors en l’ús de les pantalles.
Un taller virtual per a menors, orientat a l’aprenentatge i l’ús conscient de les plataformes digitals existents.  

Hi estàs interessat? Escriu-nos a hola@cafeisocialmedia.cat per a rebre més informació i inscripcions.

També estem obertes a escoltar les vostres necessitats i adaptar les propostes formatives.

Salut i bon estiu!

Laura Almagro i Iris Roch