Xerrada AFA Serra de l'Obac

Resum de la xerrada amb l’AFA Serra de l’Obac

El dijous 13 de maig a la tarda ens vàrem trobar amb 15 membres de les famílies de l’Escola Serra de l’Obac per parlar de l’educació en l’àmbit digital.

Abans de realitzar la xerrada vàrem facilitar uns qüestionaris a les famílies per poder recollir les seves percepcions, neguits i experiències.

Els resultats van ser clars, preocupa i molt l’addició als dispositius i el temps que hi dediquen els menors. A la vegada, però, les famílies són conscients que els adults també estem enganxats al mòbil i sovint no donem l’exemple que ens agradaria als nostres fills/es.

Les pantalles atrauen molt als infants i joves i costa trobar activitats alternatives que els cridin l’atenció i que restin temps a l’estona de pantalles.

Com gestionem el temps que hi dediquen?

Parlar amb els nostres fills i filles, establir normes d’ús, interessar-nos pel que fan a les pantalles i quins són els seus jocs preferits o el contingut que els agrada, són alguns dels recursos que faciliten aquest acompanyament en l’àmbit digital.

Per nosaltres és un plaer tornar, encara que fos virtualment, a l’Escola Serra de l’Obac per reflexionar sobre el repte que suposa l’educació digital. El mes de juny ens trobarem amb l’alumnat de 5è de la mateixa escola, per a facilitar aquest acompanyament educatiu.

Fins aviat!

Laura Almagro

Scroll to Top