Controla la teva privacitat a Facebook

Som conscients de la privacitat que tenen els nostres perfils a Facebook?

Últimament, parlant amb usuaris i amics ens hem trobat amb molts dubtes en relació a la configuració de la privacitat de Facebook.

La majoria de nosaltres es va unir a la xarxa social per excel·lència l’any 2008. Va ser una marea social, es repetia la pregunta: no tens Facebook? Penges la foto a Facebook? El que actualment ens trobem en certa manera  amb Whatsapp. Tots nosaltres ens vam endinsar a la novetat, de cap a la piscina.

Llavors les empreses van veure aquesta xarxa com una oportunitat i també van voler ser-hi presents, com és natural.

Després de 6 anys comencem a veure i reconèixer els riscs que existeixen; pengem les fotos amb més cura, ens ho pensem dues vegades per acceptar una amistat (desconeguda), no compartim segons quins pensaments o informació, editem la privacitat o el nostre nom d’usuari perquè la nostra vida personal no transfereixi a la professional, etc. 

Autogestió de la privacitat dels nostres perfils de Facebook.

Configurant certs aspectes a l’opció “privadesa” del nostre perfil de Facebook, aconseguirem decidir quina informació visualitzen tant les nostres amistats, com qualsevol persona que accedeix al nostre perfil de forma pública:

privacitat facebook

 

  • Configura les teves publicacions i cronologia; decideix qui, com i què s’ha de veure. Publicacions públiques, amistats, persones en concret, llistes o només tu.
  • Comprova l’etiquetatge de fotografies; pots posar aprovació d’etiquetes per decidir si vols o no que apareguin a la teva cronologia.
  • Fes llistes amb les teves amistats; si tens companys de feina, amics i familiars barrejats, organitza’ls per segmentar les teves publicacions.
  • No vols que amb la recerca del teu nom a Google et trobin? Edita la configuració dels motors de  recerca.

De tot això i més parlem als nostres cursos de xarxes socials, pròximament organitzarem un de Facebook iniciació. Si t’interessa rebre informació, escriu-nos un correu per tal d’enviar-te la nova programació o segueix les últimes novetats a la nostra pàgina de Facebook!

Si tens qualsevol dubte o ens vols fer una petició formativa, ja saps que aquí estem!

Scroll to Top