Xerrada xarxes socials can felipa

El proper dijous 29 d’octubre a les 19.30h, Iris Roch realitzarà la xerrada sobre la (re)evolució 2.0 i les xarxes socials al Centre Cívic Can Felipa. La filosofia de Cafè i Social Media és apropar a l’usuari al món de les xarxes socials, parlar com si estiguéssim fent un cafè.  Aquesta xerrada forma part d’un cicle de formació creat per Cafè Social Media que té l’objectiu d’acostar i sensibilitzar als usuaris sobre l’ús i l’abús de les xarxes socials.

Sovint ens trobem amb persones que tenen por al nou paradigma digital i que per aquest motiu, no s’atreveixen a entrar-hi. Altres que hi són dins però que volen aprofundir en la configuració i gestió de la privacitat de les xarxes socials.

En aquest cas podem associar la por al desconeixement. A Cafè Social Media hem pogut comprovar que després de realitzar una xerrada o un taller on es tracta aquesta temàtica de forma més extensa, els participants comencen a obrir-se i fins i tot, els agrada estar a la xarxa. 

Així doncs, a la xerrada de Can Felipa tractarem aspectes que tenen a veure amb la privacitat i amb la millora de la marca personal i professional per assolir els nostres objectius digitals. És gratuïta però cal confirmació d’assistència enviant un e-mail a: web@cccanfelipa.cat

Us hi esperem!